ТУК СМЕ!!!
Така... След като снощи някакво тъпо хакерче успя да осере всичко и близо 10 000 форуми се сляха в един, установихме на собствен гръб що е то безплатен хостинг. Бях решил да не възстановявам форумите, ако се налага да се започва от нулата. Екипът на informe.com обаче успя да възстанови 90% от пораженията само за една нощ, за което - евала, макар че никой от нас не спа
Оттук нататък всяка събота ще правя бек ъп на форумите, та дано, ако пак се случи нещо такова, не затрием нещо ценно. Тъй като не съм съвсем сигурен какво възстановява лога с бек ъп, имам голяма молба към останалите съфорумци: ако сте се трудили по- дълго върху някой пост и не желаете мнението ви да изхвърчи в небитието, моля, направете си папка и запазвайте по-ценните си мнения в обикновен
Word формат. По същия начин могат да се запазват и адресите на клипчетата. Така, ако пак стане нещо, ще мога да ползвам и вашите данни.
Замислям се сериозно и за платената версия на хостинга, но не мога да си позволя това преди януари. Ще видим - живот и здраве, може и това да стане. Засега обаче предлагам всеки да си направи базов бек ъп на мненията (игрите ги оставете - те винаги могат да се започнат отначало).
Запомнете си отделно адреса на блога - той е на друг хостинг и е доста по-сигурен, в случай на срив можем да направим палатков лагер и там.
Междувременно, ако на някой нещо не му се отваря - да ми пише - ще проверя връзките.
Поздрави и бъдете здрави.