В темата - избрани мнения за журито на потребители от официалния форум:
http://musicidol.btv.bg/forum/
Мненията са копирани директно, с оригиналния правопис. Изключени са единствено емотиконите.
Moderator: Annie
lilehamerЗдравейте на всички тук! Много харесвам MUSIC IDOL и чакам с нетърпение новият му сезон! Тъй като не живея в България и нямам как да следя предаването по тв, следя всичко по интернет! И с голямо изумление и НЕДОУМЕНИЕ разбрах, че в състава на журито присъства певицата Мария! Всъщност, бих искала да попитам защо точно тази девойка ще оценява кандидатите? Тя има ли някакво музикално образование и мислите ли, че една чалгаджийка може да има адекватна представа от музика? Погледнах в интернет нейното " ТВОРЧЕСТВО" и честно казано съм потресена!!! Как се избира това жури? По какви критерии? Каква кариера има тя, освен разбира се халтурите по кичозните им турнета?!!! Изумена съм!!!! Какво компетентно мнение може да даде тя?
Поздравления за Фънки!!! Е, това е музикант с усет и нюх!!!!
MissPПоздравления за темата! Нека и аз си дам мнението.Вчера бях на кастинг,видях достатъчно.Трима от журито говореха за гласа ми, а само един от тях говореше глупости и това беше простакесата Мария. Каза ми, 1е нямам индивидуална външност и глас и че на моите 19 години е вече късно да си показвам таланта. Странно бих казала! Изкара ме серийно производство(досущ като колежките й). Да ме извинява, но аз втора като мен не видях Просто защото всички сме различни! Нито косата ми е руса, набуклена и изкуствена,нито имам силикон в циците,устата,гъза и т.н.., нито пях на плейбек А не разбрах какво искаше да каже с това за годините(явно трябваше да я накарам да обясни).Тя беше на 18 като влезе в Пайнер(може би там се искат други качества).Пък и възрастовата граница е от 16 до 28 (някъде там).Чудно ми е ако се появи талант на 29 години дали ще го погребат?! Все пак кво прави тоя дъртак там! Всъщност тя се обиди, че се обърнах към Фънки(пошегувах се с него), който между другото ми каза "Да", от което тя не беше особено доволна. В крайна сметка не ме одобриха, защото търсели "хора, завършени певци, които да излезнат на сцената и да започнат да пеят". Е, аз за разлика от останалите участници не съм посещавала музикални педагози и гласа ми не е обработен професионално,но това не значи,че нямам талант и че не мога да пея. Другото, което ми направи впечатление бяха петте листчета,приготвени за участниците. Едното го дадоха на момиче,което определено беше със школуван глас. Останалите не видях на кого ги дадоха, но до момента в който аз минах, бяха минали около 20 човека. Предния ден бяха дадени само 3 листчета. Е, явно мюзик айдъл не е това, което очаквахме. Сега съжалявам само за едно- че мълчах! Но макарда можех да затапя Марийчето с 3 думи, реших да не падам на нивото й и да не се озлобявам като нея. Мнението ми е- Такива профани не трябва да присъстват в ЖУРИ !
Nezemna
Момичета, много се развам на ентусиазма Ви и желанието Ви да пеете. Това е чудесно. Но за две години не разбрахте ли, че в МА се търси сеира. Ако не сте си бъркали по дупките, пляскали с ръце и пели на нерабираем език, ако не носите драмата в себе си, ако не сте истерични, егоцентирични или потенциални чалгарки нямате шансове. Казаха Ви го още преди началото на кастингите - търси се личност, не певец.
На всички май ни е ясно каква боза ще бъде тази година. Боза и плескавица.
На печелившите Честито.
В началото ми беше кофти и се разплаках от яд.Сега се радвам..Обръщам повече внимание на ученето и не ми пука. Но втори път на подобно "Шоу" не бих се явила.Там освен да те унижат и обидят,друго не могат да направят.
Sessilly
Цитирам тоя пост, но мнението ми ще бъде свързано с всички досега. СЪжалявам и за теб и за другото момиче, което не са одобрили, но все пак... Казваш, че журито обижда и унижава кандидатите (а това се говореше още в първия сезон, въпреки, че там нещата бяха малко по-сдържани). Ами я си представи, че станеш звезда (което ти го пожелавам най-искрено), ще трябва да понасяш къде-къде по-големи идиотии. Жълтите парцалендери ще обсъждат визията ти, ще те вкарват в леглото на знайни и незнайни люде, ще те дебнат папараци ако могат да те изловят по без гащи, да не говорим ако Албена ВУлева паркира Сигнално жълто в някоя телевизия какви би ги ръсила (защото на нея никой не й харесва достатъчно или по точно тя харесва единствено себе си). Това е живота на една публична личност и тогава "обидите и униженията" от журито на МА ще ти се сторят като весел пикник сред природата. НО за Марийка съм съгласна със всички ви - по-тъпо парче от нея едва ли можеха да тупнат в журито (следващата година може би ще гледаме ГАлена и телесните й отверстия, ама и вана ще трябва да й осигурят). Гледах няколко клипчета в нета - хили се като ряпа салманска и само простотии ръси. Изобщо при трима души жури, НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЧАЛГАДЖИЙКА в него!
А брат Аргиров да не се изхвърля, защото като започнаха с оня дето на него прилича да пеят в дует, също НЕ БЯХА завършени певци. ТЕ бяха музиканти-инструменталисти (може да бъркам в термина) - единия пианист, другия челист. НО това не попречи на тийнейджърките да се побъркат по тях (и аз представете си! Ужассс!). И нека да си припомни, че победителите в първите два сезона също бяха самородни таланти - нито НЕвена, нито ТОма са учили сериозно музика (имам в предвид музикално училище).
Така че успех на всички самородни или пък обучени таланти! Животът нито почва, нито свършва с Мюзик айдъл!

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest